Projekter


På denne side vil der løbene blive opdateret på de forskellige projekter jeg har gang i og som har tilknytning til dykning. Det bliver sikkert mest angående vrag og foto, efterhånden vil der komme oplysninger og billeder på siderne. Hvis du sidder med oplysninger som kan bruges i disse projekter vil jeg meget gerne have dem, send dem til jeg bliver glad for alt der kan hjælpe.

Igangværende Projeker:

Helsingør Vi mangler nogle vrag ved Helsingør som skal eftersøges og vi har nogle positioner på vrag i området som skal identificeres. Det drejer sig blandt andet om Union, Oskar, Curier, Kurier og et ukendt ældre træskib med nogle kanoner på. Vi håber også på et tidspunkt til sommer at undersøge området med sidescan sonar og så dukker der sikkert en hel masse mere op. [rettet 8-3-01]
Østersøen I dette forår skal vi ud med sidescan sonar og finde nogle vrag imellem Ystad og Bornholm som ikke er fundet endnu. Vi vil opdatere siden på turen med tekst og sonar billeder hvis det er muligt. I løbet af sommeren skal vi så dykke på de fundne vrag og identificer dem.
Mudderbund Havbasserne FSU har et projekt kørende om livet på mudderbunden og der skal tages en masse billeder af nøgensnegle, søfjer, søagurker, søhøner og andet småkryb.
"Vi" er en gruppe af aktive vragdykkere med mange år på bagen (som dykkere), de fleste er medlemmer af Havbasserne FSU i Farum. Vi har næste alle vores speciale som gør at vi kan supplere hinanden i alle dykningens facetter. 

Siden er rettet den 13. november 2008 Email kan sendes til Henrik Manley

Tilbage til Hjemme siden

chart.dk