Ham selv lige før!!!Lige lidt om min logbog før du går i gang med at kigge i den. Det der er her på disse sider er et uddrag af min logbog. Nogle af dykkene kan se, "lidt hovedet under armen" ud. Prøv ikke at eftergøre dem med mindre du har den rette erfaring, læg mærke til at jeg skriver "erfaring" og ikke "uddannelse". Man kan ikke blive uddannet til at blive en erfaren dykker, uddannelse giver kun noget grundlæggende viden og ikke andet.

Hvis du vil dykke dybere end du har gjort før så hav altid en makker med som har prøvet det før og er sikker på den dybde du vil på. Det er jo dig der skal overskride en grænse og hvis du ikke kan klare det er det jo rart at have en med til at hjælpe sig. Sportsdykkere har ikke noget at gøre under 50 meter i danske farvande, der bliver ikke mere liv end der er ved 40 meter bare mørkere, kortere dykkertid og længere deko. Ved koral rev er der mest liv fra 0-20 meter, dog ser man mange af de lidt større fisk dybere. Hajer går gerne på 40-60 meter men kommer også højere oppe.

Hold altid øje med din luft, din tid og din dybde. Lav aldrig dekodyk uden først at planlægge det. Hvis du dykker efter tabel aftal så bundtid og deko, hvis du dykker efter computer aftal max bundtid og max deko, det vil sige at man forlader bunden senest når man når aftalt bundtid (klart) eller max deko tid. Hvis man har flere computere med, regn med den mest konservative.

Til nogle af dykkene kan man se en profil fra min computer, det er især hvor der er noget specielt at se på profilen.

Nogle af vragene har jeg sat en link til http://vrag.dk så man kan læse lidt mere om dem.

Har du spørgsmål er du velkommen til at sende mig en mail.

Dyk aldrig dybere end du er tryg ved. Dyk aldrig dybt for at slå en "rekord".

Email til