Dato

Sted Dybde Tid Note
10/11 Marsa Mubarak 27 108 Først ud over sandet hvor der blandt andet var en meget stor skildpadde. Ellers var det småtingene der var fokus på. Stenfisk og pipefish på det lave.
10/11 Marsa Mubarak 33 85 Mange fine koraller og masser af små fisk. Inden på det lave til sidst en lille stenfisk og en fin stime makreller med store munde. Rigtigt mange forskellige fisk.
9/11 Deadalus nordrev 53 75 Fin afslutning på Deadalus hvor det meste kunne ses dog ikke hajer tæt på.
9/11 Deadalus nordrev 43 60 Lige ned til en lille og meget nysgerrig longimanus som kom helt tæt på. Mange muræner på vejen tilbage. Stadig mange barracudaer.
8/11 Deadalus nordrev 62 63 En enkelt hammerhaj men mange store tun og barracudaer. Meget flot tur omkring revet uden for meget strøm.
8/11 Deadalus nordrev 53 60 Lige ned til nogle hammerhajer og masser af barracudaer. En fin longimanus oppe ved overfladen. Resten af dykket langs flot dropoff.
7/11 Little Brother 57 70 Nede og kigge efter Rævehaj på syd enden uden held. Masser af fine fisk på vejen op igen.
7/11 Little Brother 53 65 Sat af på nordplatau hvor der var en fin Hammerhaj der kom tæt forbi flere gange. Også et par grå revhajer kom forbi. Vejen tilbage med flere store fisk i det blå.
7/11 Little Brother 47 67 Sat af ved nordplauto og nede for at se hajer, kun et par stykker og en enkelt rævehaj langt ude. Meget flot vand og flotte koraller. Mange små fisk af alle slags.
6/11 Big Brother 47 67 Sat af ved nordplauto og nede for at se hajer, kun et par stykker og en enkelt rævehaj langt ude. Meget flot vand og flotte koraller. Mange små fisk af alle slags.
6/11 Big Brother 53 77 Samme tur som første dyk bare mere tid på Aida II. Fik set lidt grå revhajer og fine barracudaer.
6/11 Big Brother 57 59 Stadig lidt problemer med kamera og makro dur kun til natdyk. Ellers fint ude på vraget hvor man kunne se overfladen fra 50 meter. Mange fine fisk men ikke noget specielt. Tilbage med strømmen ned til båden. Flere store barracudaer og nogle små napoleonsfisk.
5/11 Marsa Shouan 17 63 Stadig problemer med foto fokus låst så det blev kun til øjne. Så en gulhovedet muræne. Mange rejer og fisk. Også blæksprutte og søpølser.
5/11 Marsa Shouan 37 62 Sat med gummibåd længere ude, foto med vidvinkel kom hurtigt op igen da der kom lidt vand i doomen, ingen skade sket. Først lidt ud på det dybe og ind igen hvor der var en stor trevallie på ca. 1,5 meter masser af fisk i stimer. Stor skildpadde med 2 suge fiske på bugen. Også stor havaborre kom forbi.
5/11 Marsa Shouan 21 67 Tjekin dyk fint klart vand og 28 grader. Så masser af fisk blandt andet krokodillefisk og picassofisk. Sidste på dykket en lille stime blæksprutter som svømmede fint på række. Fandt en fin kniv som kom ned fra oven. Stor muræne i klipperne. Mange fine små pipefish. Stimer med goatfish også ved revet.
19/10 Trykkerdammen 13 70 Aftendyk med foto. Fik taget lidt billeder af diverse. Ikke meget strøm eller bølge dog lidt dønning på 3-5 meter. Vandet rimeligt klart med omkring 5-6 meters sigt.
17/10 Ubåd 6 20 Nede og tage lidt video og billeder af den fine ubåd. Tog ca. 1 time at finde den. Vandet var fint klart så man kunne se en stor del af den på en gang. Rimelig stand og trykskroget komplet og fint. Nogle af pynte pladerne rustet igennem.
12/10 Trykkerdammen 13 65 Nitrox 43%, 5,7 l/min. Fint aften natdyk. Ikke mange flade og de var små eller i dårlig form. Mange panserulke.
7/10 Robert S/S 37 25 Nitrox 42%, 5,7 l/min. Lidt gråt og regnende, ikke strøm i overfladen men under 17 meter meter en smule sydgående. Klart vand ned til 7 meter derefter rigtigt skidt og på vraget under ½ meter mange steder. Bandt på forreste båke i bagbordsside. Et par gange rundt på broen og ned omkring maskinbygningen. Ingen steder var sigten bedre en en armslængte.
28/9 Trykkerdammen 12 60 Nitrox 43%, 5,7 l/min. Fint klart vand de fleste steder men ikke meget lys på lygten efter 25 minutter. Resten af dykket forgik med lys fra fokus lys i blitz. Lidt for meget strøm og lidt for lidt lys til rigtige gode billeder. Vidvinkel kræver lidt mere lys så natdyk er til makro. Mange selvlysende små gopler på der lave.
26/9 Furesøen 5 60 Nitrox 43%, 5,7 l/min. Nede og kigge lidt på havnen. Masser af fisk i store stimer og lidt krebs på bunden.
24/9 Robert S/S 41 35 Nitrox 43%, 5,7 l/min. Lidt nede omkring skruen og kigge efter kammuslinger men de er væk. Sortvelsen var på sin plads. Mange rødtunger.
24/9 Robert S/S 40 50 Nitrox 43%, 5,7 l/min. Nede og prøve Sony uden det store held. Så mange busknøgensnegle em enkelt gul version. Ellers mange rødtunger og rejer. I hullet var der torsk i stedet for havål. Kun strøm i den øverste meter, 2-3 meters sigt på vraget.
11/9 Furesøen 13 94 Nitrox 50%, 5,7 l/min. Lige lidt nok bly på men vandet varmt og med rimeligt sigt. Ikke mange krebs på det dybde og oppe i grøden lå de dybde ned i det. Mange små aborre og flotte gedder man kunne kom tæt på. Så store aborre angribe krebs, kan være forklaring på at så mange mangler klør og de er så sky.
5/9 Undine 45 51 Nitrox 42%, 5,7 l/min. Samme som første dyk bare mere rundt inden i vraget.
5/9 Undine 44 55 Nitrox 42%, 5,7 l/min. Fint klart vand på vraget dog med noget strøm i på det øverste af vraget med et termoklin lag som flimrer lidt. Mange torsk i huller og sprækker. Klart vand helt ned til bunden og under 30 meter også varmt.
4/9 Robert S/S 40 51 Nitrox 42%, 5,7 l/min. Ikke helt så klart vand som første dyk. Ned ved skruen og se efter kammuslinger men de var væk. Sortvels og lange ikke til at få lys på. Lidt flere billeder af nøgensnegle og til sidst forbi havålen da den skulle fodres med en rødtunge. Det kan den godt lide. Allan tog video af det og jeg fik taget et par billeder.
4/9 Robert S/S 41 56 Nitrox 42%, 5,7 l/min. Lidt modvind over sundet men hellers fint vejr med sol og ingen strøm. Vinden lade sig under 1. dykket. Vandet klart med 4-5 meters sigt på bunden og ret meget lys. Havålen var i sit hul og fik en del blitz i hovedet. Det var den ligeglad med. Rundt og tage billeder af nøgensnegle på stævnen. Mange flotte også et par rejer nede ved bunden.
31/8 Robert S/S 41 55 Nitrox 43%, 5,7 l/min. Dejligt vejr med kun en smule vind på vejen over. Den lad sig helt til hjemturen. Ingen strøm og 2-3 meters sigt på vraget. Vandet stadig ikke blevet varmt og der var ca. 7 grader på bunden. Mange torsk og rødtunger på vraget og ikke mindst var havålen kommet tilbage til sit hul. Fine nøgensnegle overalt. Havålen fik en lille rødtunge som den meget hurtigt nappede ud af hænderne på mig. Den havde dog lidt besvær med at få den ned, men det gik.
21/8 Otto S/S 31 35 Nitrox 46%, 5,7 l/min. Ikke foto med ned pga. den dårlige sigt. Strømmen var forsvundet helt i overfladen men stadig lidt på bunden. Vandet meget mere klart med 2-3 meters sigt på bunden. Rigtigt mange rødtunger under plader og sten, de lå i lag og var store og sidst men ikke mindst lå de lige så langt inde at man ikke kunne nå dem. Lidt tidligt op pga. lygte løb tør for strøm.
21/8 Otto S/S 27 51 Nitrox 46%, 5,7 l/min. Ikke meget strøm og fint vejr på trods af der var lovet lidt og regn. Billeder med makro af diverse nøgensnegle og buskhoveder, vandet ikke så klart så det blev ikke til så meget. Ca. 1-2 meters sigt men skiftede meget på vraget. Ved bunden max 1 meters sigt
14/8 Lillebælt (dykkertræf) 25 60 Nitrox 43%, 5,7 l/min. Ingen strøm på vejen ud og mere uklart vand end første dyk. Ud på skråningen begyndte strømmen mod syd og den tiltog til kraftig. Igen kunne man finde steder med ilvand hvor strømmen var modsat, til sidst på det lave blev den for krafigt til at svømme imod.
14/8 Lillebælt (Dykkertræf) 25 75 Nitrox 43%, 5,7 l/min. Godt med nordgående strøm, blev sat af syd for bropillen og kom ned i læ af den på nordsiden. Foto af lidt havkarruser og lidt søneliker. Meget strøm på svømmeturen ind fra pillen og tilbage til land men flere steder var der noget ilvand så man kunne drive lidt med strømmen. Fin skråning med moler og boremuslinger fik lidt billeder af diverse.
10/8 Hornbæk plantage 5,5 93 Nitrox 46%, 5,7 l/min. Fralandsvind men lidt dønnninger under vandet. Fint med småfisk og billeder med makro af diverse. Ingen fjæsinger men nogle tobiser i sandet, Godt langt dyk.
7/8 Ostmark S/S 39 53 Nitrox 43%, l/min. Nede for at fange lidt fisk men de fleste var stukket af dog var der nogle stykker inden i broen og den første var så venlig lige at sprælle lidt før den dødede og kom om bag nogle plader så man ikke kunne få den og harpunen ud. Så det var ud af broen og have fat i den udefra og trække det hele baglæns ud. Fandt nogle flere gode men de lå ikke i position til at komme med hjem. Rødtunger var pist forsvundet.
7/8 Ostmark S/S 39  48 Nitrox 43%, 5,7 l/min. Fin tur ud til vraget med masser af marsvin omkring båden, der var også alke, lomvie og tejst på vejen i det næste flade vand. Vel ankommet var der der nogle der venligt havde lagt en bøje på vraget så vi slap for at binde på. Bundet på kanonen på agterdækket, først en tur rundt på agterdækket og derefter frem til broen hvor der var mange gode torsk i huller og revner. Også nogle meget store rødtunger under plader uden for rækkevidde. På vraget var også taskekrabber, rødnæb, glyser, langer, sej og masser af brandmænd. Sidst på turen rundt inden i vraget og lidt ned under agterdækket. Sigten ikke noget at råbe hurra for max 2-3 meter de gode steder og så var vandet meget koldt omkring de 6 grader.
3/8 Otto S/S 32 53 Nitrox 42%, 5,7 l/min. Ingen strøm lidt vind og bølger. Vandet ikke så klart pga. af alger, 2-3 meters sigt de bedste steder. Ned for at hente en torsk og man kunne lige se 2 stk. gå noget inde i spisekammeret. Den en valgt og skudt men lavede en masse ballade og sigten blev 0 cm. Fik også sat harpunen fast under nogle plader så den ikke kunne trækkes ud og til sidst også vredet sig af. Fik lånt en harpun af Nicolai til at lirke min egnen ud igen. Efter ca. 20 minutter var sigten bedre og den såret torsk blev skudt igen uden problemer. Rundt om vraget og fik pillet 2 torsk mere ud. Mange rødtunger underplader, isinger på bunden sammen med mange rejer. På vraget en stor hårvarre næste på størrelse med en god rødtunge. Buskhoveder i alle huller.
13/7 Otto S/S 32 45 Nitrox 41%, 5,7 l/min. Aftendyk, fint vejr og ingen strøm i overfladen. 8 meter sigt på vraget og en syd gående strøm der var til at have med at gøre. Mange torsk i spisekammeret og store flotte nøgensnegle på skibssiden. På bunden en sortvels og en hårvarre.
11/7 Robert S/S 41 41 Nitrox 43%, 5,7 l/min. Rundt omkring skruen som kunne ses helt med roret, frem langs bunden på bagbordsside til stævnen og op. Mange net nede ved bunden stadig men de er begyndt at falde sammen. Tilbage hen over vraget til agten og op.
11/7 Robert S/S 41 52 Nitrox 43%, 5,7 l/min. Lidt vind men varmt, vandet 20 grader i overfladen og 7 grader på bunden. God sigt på bunden ca. 4-5 meter de bedste stedet. Band på en jomfru lige ved den knækkede mast i styrbordsside. Mange gode torsk på vraget og nogle flotte rødtunger. Hele vraget rundt inde og ude.
10/7 Anders Martin 22 33 Nitrox 50%, 5,7 l/min. Springlag lige i toppen af vraget om en smule strøm lavede et uklart lag på toppen af vraget. Fik taget lidt billeder men ikke så mange motiver som på Themis. Utroligt mange sønelliker overalt, lidt fisk i hullerne. Jomfruhummer under et af masterne på styrbordsside.
10/7 Themis 26 50 Nitrox 50%, 5,7 l/min. Klart vand under springlaget omkring de 16-17 meter hvor temperaturen sprang 12 grader med 6 grader på bunden. Fik taget billeder med fiskeøje af den fine skrue og ror. Mange havkatte og andre spisefisk overalt på vraget.
9/7 Otto S/S 31 50 Nitrox 43%, 5,7 l/min. Ingen vind eller strøm overhovedet. Fint lys på vraget selvom det var sen eftermiddag. Sigen dog ikke så god omkring de 3 meter de fleste steder. Fik taget lidt billeder rundt omkring. Flere gode torsk og en sej i spisekammeret. Sjovt at kunne svømme rundt i hele vandsøjlen uden at skulle tænke på strøm. Vandet koldt på bunden omkring de 6 grader.
6/7 Trykkerdammen 12 50 Nitrox 43%, 5,7 l/min. Mange flade også store men ikke så tykke endnu. Lidt bølgeskvulp omkring springlaget ved 10 meter og ikke så klart lige omkring det. Ellers fint.
3/7 Hven, nordkyst 17 90 Nitrox 48%, 5,7 l/min. Fisketur til ædegildet. Ikke mange store fisk men masser af mindre. Så 7 forskellige slags fladfisk: Skrubbe, rødspætte, rødtunge, ising, pigvarre, sletvarre og søtunge. De fleste for små til at mætte. Dejlig dag på vandet.
2/7 Livlig 16 40 Nitrox 48%, 5,7 l/min. Springlag lige omkring bunden men klart vand over vraget. Mange havkarusser der bestemt ikke havde noget imod at blive fodret med muslinger. Sjov at se det gamle vrag igen.
2/7 Ceylon 19 40 Nitrox 48%, 5,7 l/min. Springlag lige hen over vraget så der var ikke meget sigt. Utroligt mange pirke overalt på vraget. Fik taget lidt billeder med fiske øje.
27/6 Ares 35 48 Nitrox 43%, 5,7 l/min. Bandt på i styrbords side fortil, vandt ikke helt så klart som på Bonita men stadig over 10 meter. Hele vraget rundt inde og ude. Fandt et par tomme skuffer og et par tabte dykkerknive. Kun få små torsk og tangspræl på vraget. Efter dykket blev vraget mærket op i GPS med for og bagende.
27/6 Bonita 40 51 Nitrox 43%, 5,7 l/min. Fint vejr ingen vind og sol. Bandt på i bagbords side bagtil. Vandet klart så man kunne se fra ræling til ræling. Hele vraget rundt som jo er meget flot dog uden meget liv. Fandt lidt flasker og andre småting som blev på vraget. Efter dykket blev vraget mærket op i GPS med for og bagende.
26/6 Robert 39 50 Nitrox 43%, 5,7 l/min. Noget blæst fra nordvest men ude og prøve nyt ekkolod. Rigtigt godt. En smule strøm fra nord ned til springlaget derefter ingenting. Vandet klart med 3-4 meters sigt og 7 grader. Mange småtorsk og glyser. Bandt på midtskibs i bagbords side.
22/6 Otto 32 45 Nitrox 43%, 5,7 l/min.
17/6 Undine 43 50 Nitrox 41%, 5,7 l/min. Samme som første dyk.
17/6 Undine 43 50 Nitrox 41%, 5,7 l/min. Klart vand og meget lyst, foto med 10.5 mm
15/6 Robert S/S 39 40 Nitrox 43%, 5,7 l/min. Meget stille vand på vejen ud lidt mere vind på vejen hjem. En del alger i den øverste del af vandet men 3 meters sigt på vraget, dog var der smidt lidt mudderbomber rundt omkring på vraget. Foto med 12-24 mm men vandet ikke klart nok til noget godt. Så mange rødtunger og torsk, kun få glyser. Buskhoveder og nøgensnegle rundt omkring. Første gang i DK en hvalsperm (rørgople) hen over vraget.
8/6 Hvenprammen 27,5 58 Nitrox 44%, 5,7 l/min. Lidt blæst fra syd men ikke mere end det kunne klares. Ingen strøm og loddet lå på toppen af vraget så det tog ikke langt tid at binde på. Sigten var fin omkring 3-4 meters sigt men der kom store mudderskyer sejlede ud af vraget pga. af de man torsk der lå under vraget og ikke brød sig om besøg. Ellers var der nogle glyser og rødtunger, synd man ikke havde harpun med til de mudder terrorister. Ellers var vraget fyldt med meget store søneliker og store farvestrålende søanemoner. Nøgensnegle sad også hist og her, så 4 forskellige slags blandet en meget stor koralsnegl? Vandet omkring 7 grader på bunden og 13 grader i overfladen.
6/6 Robert S/S 41 50 Nitrox 43%, 5,7 l/min. Nede og fange lidt rødtunger men de fleste var væk så det blev kun til 3 gode fisk. Lod de minste gå.
6/6 Robert S/S 37 45 Nitrox 43%, 5,7 l/min. Fantastisk vejr på sundet. Desværre noget uklart på bunden med omkring 2 meters sigt og meget svæv. Ikke optimalt for billeder. Fik taget lidt billeder med fiskeøje som blev rimelige. Mange glyser på vraget, lidt småtorsk og en del gode rødtunger.
5/6 Bygdöy 27 45 Nitrox 41%, 5,7 l/min. Sigten på bunden dårligere end første dyk. Kun omkring 1 meter med undtagelse af stævnen der ragede op og havde 2-3 meters sigt. Brugte meget tid på at lege med foto.
5/6 Kronprinz Wilhelm 38 45 Nitrox 41%, 5,7 l/min. Klart vand i flere lag ned til vraget hvor der kun var omkring 1½ meters sigt. Bagbordskanon og stævnen ragede lige op i det klare vand. Så lidt torsk, lange og havkat rundt omkring i hullerne. Ellers ikke meget andet da sigten var ringe. Ca. 7 grader på bunden og 12-13 i overfladen.
1/6 Trykkerdammen 5,5 60 Nitrox 46%, 5,7 l/min. Lige ud og tage lidt billeder med det lille uden hus. Det er for småt til at bruge med handsker. Fik da taget lidt billeder og så blandt andet en levede knivmusling for første gang.
15/5 Gülskär 27 40 Nitrox 44%, 5,7 l/min. Flere kammuslinger, Lidt problemer med computer da den ikke gad snakke med trykmåler.
15/5 Berggylteskär 31 75 Nitrox 44%, 5,7 l/min. Rundt og finde kammuslinger, lidt lang tid på det dybe og ingen strøm på batteri. Fin fangst.
14/5 Alsbäck 32 45 Nitrox 46%, 5,7 l/min. Natdyk stort set efter blæksprutter og fandt da også en men der var noget mudret og den var lidt træt.
14/5 Bergylteskär 28 75 Nitrox 46%, 5,7 l/min. Rundt med fiskeøje rigtigt sjovt.
14/5 Gülskär 27 45 Nitrox 46%, 5,7 l/min. Rundt med fiskeøje, løb tør for kalk til sidst og fik en lille svømmetur i overfladen
13/5 Alsbæk 43 55 Nitrox 43%, 5,7 l/min. Natdyk. Alt som normalt men fandt ingen sprutter. Fandt dog den gamle forsatslinse som blev droppet for 2 år siden. Ellers billeder af langebarn og rød knurhane plus alt det normale.
13/5 Skär 30 55 Nitrox 43%, 5,7 l/min
12/5 Gülskär 24 65 Nitrox 43%, 5,7 l/min
12/5 Gäven 27 70 Nitrox 43%, 5,7 l/min
11/5 Gülskär 25 70 Nitrox 44%, 5,7 l/min
11/5 Bergylteskär 27 80 Nitrox 46%, 5,7 l/min
9/5 Gäven 24 65 Nitrox 45%, 5,7 l/min. Fint dyk med 60 mm makro, mange nøgensnegle, krabber og en del fisk af alle slags. 5-6 meters sigt.
8/5 Skär 45 60 Nitrox 45%, 5,7 l/min. Med makro rundt, fint vand med lidt flere fisk men stadig mindre end normalt, sikkert pga. den hård vinter. Computer gjorde meget mærkeligt på vejen og gik lige pludselig i overflade mode. Muligvis pga. blitz.
8/5 Bergylteskär 28 60 Nitrox 45%, 5,7 l/min. Ude med vidvinkel zoom men vandet lidt for uklart til det. Lidt blæst så ankret var væk på returen. Ellers ikke mange fisk og i øvrigt meget død i forhold til normalt. 5-6 meters sigt og omkring 8 grader.
30/4 Otto S/S 31 38 Nitrox 46%, 5,7 l/min. Igen lidt mere vind og lidt mere strøm men stadig meget mindre end normalt. Vandet mere klart de bedste steder 5-6 meters sigt. Nede og hente 3 gode torsk i spisekammeret. Løb tør for strøm på lygten til sidst eller var den sidste nok også kommet med hjem.
30/4 Wagöen 30 32 Nitrox 46%, 5,7 l/min. Lidt mere vind og lidt mere strøm med stadig næsten ingenting. Vandet meget mere klart med 2-3 meters sigt. Gode torsk og rødtunger og en del nøgensnegle rundt omkring. Fin stenbider under spillet foran.
30/4 Polaris 38 34 Nitrox 46%, 5,7 l/min. En af de sjældne gang med absolut ingen strøm eller vind på sundet. Dog pisse regnede det og sigten på vraget var noget af det dårligste i meget lang tid, under en 1 meter. Fik bundet på et anker lig ved siden af den høje del af vraget og kom lidt rundt over det hele. En del flade og taskekrabber og en enkelt hummer i et net.
21/4 Trykkerdammen 12 65 Nitrox 46%, 5,7 l/min. Rimeligt vejr og fralandsvind. Ude og fotografere makro med 105 mm. Fik billeder af rejer, ruer og flade.
19/4 Kongebrogården 38 54 Nitrox 46%, 5,7 l/min. Lille morgendyk før rep. møde i Middelfart. Næsten ingen strøm og fralandsvind og vandet klart med 5-7 meters sigt. En del flade (rødtunger, skrubber og rødspætter).
14/11 Trykkerdammen 13 55 Nitrox 44%, 5,7 l/min. Ude og prøve nyt UV-hus til D300. Rigtigt godt og nemt. Vandet 6-7 grader og god sigt ned til omkring 8-9 meter hvor der var et kraftigt springlag, selvfølgelig lige omkring vraget. Rigtigt meget lys da solen skinnede fra en blå himmel. Mange flade men ellers ikke meget andet. Test D300 med 10,5 mm fiskeøje.
11/4 Robert S/S 39 45 Nitrox 44%, 5,7 l/min. Lidt bølger på vejen over men ellers rigtigt godt vejr med sol næsten ingen vind og strøm. Bandt på i bagbordsside ved bagerste redningbådsholder. Rimelig sigt på vraget omkring 2-3 meter de fleste steder, lidt bedre på toppen af vraget. Torsk, rødtunger, glyser overalt på vraget dog flest ude ved stævnen. Flotte rejer og nøgensnegle rundt omkring. Fik befriet lidt fisk i nettene ude ved stævnen, skal have hobbykniv med næste gang for at rydde lidt op i de nye net. Ingen stenbidere på vraget. Temperatur på vrager omkring de 7-8 grader og 5 i overfladen. Rigtigt god tur hjem til Rungsted med medsø og næsten ingen af den.
9/4 Trykkerdammen 14 55 Nitrox 46%, 5,7 l/min. Klart solskin og klart vand med ca. 5-7 meters sigt. Vandet omkring 5 grader og en smule strøm fra skiftende retninger. Ikke meget liv ud over flade og muslinger som der dog var rigtigt mange af. Billeder af diverse uden blitz med P5000. Vraget efterhånden meget nedbrudt.
2/4 Otto S/S 32 40 Nitrox 43%, 5,7 l/min. Samme som første dyk bare med harpun (lånt) og det gik ikke godt da den ikke var kraftig nok og det blev til et par skamskudte torsk Surt.
2/4 Otto S/S 32 40 Nitrox 43%, 5,7 l/min. Lidt råt men fint og ikke meget strøm. Sigten rimelig med omkring 3-4 meters sigt de bedste steder. Bare en stille tur rundt på vraget og kigge efter fisk og dyr. Mange nøgensnegle, buskhoveder og torsk under vraget. Vandet omkring 7 grader på bunden, 3 i overfladen.
25/3 Robert S/S 39 35 Nitrox 43 %, 5,7 l/min. Endelig vejr og tid til et dyk. 3 måneder uden dyk er længste pause i 25 år. Der var lovet en smule vind men der var stort set ingen bølger på vej over til vraget. Store flokke af edderfugle ved Hven. Kun en smule strøm i overfladen som forsvandt da vi fik bundet på. Vandet 1,5 grader i overfladen og 7 grader på bunden så man var fristet til lidt længere bundtid. Omkring 2-3 meters sigt på oven på vraget og ret lyst, nede omkring bunden noget mere uklart. En del trådnøgensnegle og rejer. Af fisk var der rødtunge, ising, skrubber, torsk (stor), glyser, berggylt og havkarrusser. 31 minutter på bunden gav 1 minut deko som forsvandt på vejen op. Det kolde vand begyndte på 17 meter. Man fik hurtigt varmen på båden da der både var sol og trylledrik. Turen ind i næsten havblik og masser af traner i luften over os.